El passat 12 de novembre quatre dels nostres socis van participar en el Campionat de Catalunya d’Embarcació Fondejada Duos celebrat a Arenys de Mar. El primer duo estava format per l’Edgar Dalmau i l’Adrià Sole i el segon per l’Albert Ribas Tena i l’Albert Ribas Parramon.


Quan es va realitzar el sorteig va ser una casualitat que els nostres esportistes van ser emparellats a la primera mànega. Els nostres socis van estar molt igualats en tot moment, però finalment la parella formada pels Alberts van guanyar als joves per 8 punts. La classificació després de la primera mànega va situar als Alberts en segona posició i a l’Edgar i a l’Adrià en
vuitè lloc.


A la tarda, els nostres joves pescadors van aconseguir quedar segons i els Alberts van punxar i van quedar últims.
Finalment, l’Edgar i l’Adrià van quedar cinquens i els Alberts setens.