Avui dia 30 d’octubre s’ha dut a terme el segon dia de pesca de l’Escola de Pesca de Mar Costa
de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols.

Els joves pescadors han començat a pescar amb baixos de dos hams al llarg de la platja de Sant Feliu de Guíxols i han après a posar el cuc amb les agulles. Les primeres captures no han tardat a arribar, com sempre tot el peix que han tret els nens han estat tornats a l’aigua. Entre les captures hi havia palometes, pagells, mabres, una llisa i una salpa.

L’última hora de l’escola han practicat a realitzar el nus de la cua de rata i a muntar els hams. Com sempre agrair als nostres socis Xavi Movilla, Juan Movilla, Cristina García , Edgar Dalmau i Jordi Janer la seva col·laboració i també als nostres col·laboradors habituals Kalikunnan la qual ens proporciona canyes i carrets per dur a terme aquesta activitat i a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.