Del 20 al 23 d’octubre cinc dels nostres socis van participar al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Pesca des de Roca, Categoria Absoluta organitzat pel Club Nàutic Santa Eulàlia, Eivissa.


En Juan Movilla, en Xavi Movilla, en Josep Ramon Esclusa, en Miquel Morral i l’Edgar Dalmau van gaudir d’uns magnífics dies de pesca on la mar i el temps van ser esplèndids. Els nostres socis van optar per anar a Eivissa uns dies abans per tal de conèixer les zones de pesca i quines eren les espècies més habituals. Finalment, es va optar per realitzar les dues mànegues a la
zona de Sant Antoni per comoditat pels pescadors.

Segons normativa en el concurs només s’autoritzava utilitzar com esquer coreà, rosca i llagostí amb muntatges de com a màxim tres hams i només una canya en acció de pesca. Les espècies més capturades van ser vaques serranes, tords, esparralls i julioles. Totes les captures van ser destinades a beneficència.

L’últim dia es va efectuar l’entrega de premis i un sopar de germanor entre tots els participants, destacar a Josep Ramon Esclusa que pot optar a participar en el Campionat del Món de Pesca des de Roca.


Agrair a l’Associació de Pesca del Club Nàutic Santa Eulàlia i a la Federació de Pesca de les Balears per l’organització i a tots els pescadors que van acudir a la cita i van fer possible l’esdeveniment.