Avui dia 25 de setembre s’ha dut a terme la primera jornada de l’escola de pesca de mar-costa.

Aquesta és per a nens i nenes de 12 a 18 anys i es realitza un cop al mes a les platges de Sant Pol i Sant Feliu de Guíxols.

Els joves pescadors han tingut un primer contacte amb els equips que s’utilitzen per a aquesta modalitat de pesca i els han après a muntar. Quan ja han tingut les canyes a punt han començat a practicar el llançament i posteriorment han seguit aprenent tipus de nusos, i han gaudit d’una estona de pesca.

Els nens han aconseguit capturar petites mabres, palometes, una aranya i fins i tot unpop, els quals han estat retornats a l’aigua en perfecte estat, ja que l’escola també vol donar consciència al jovent sobre els bons hàbits a la pesca i quines són les talles mínimes.

Donar gràcies als nostres col·laboradors habituals Kalikunnan la qual ens proporciona canyes i carrets per dur a terme aquesta activitat i a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

També agrair als nostres socis Xavi Movilla, Juan Movilla, Cristina García i Edgar Dalmau que sense ells no hagués estat possible.