Aquest any des de l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols organitzem una escola d’iniciació a la pesca desde platja per a nens/es de 12 a 18 anys (nascuts dels 2004 al 2011); amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de GuíxolsKalikunnan

Els nens aprendran les diferents espècies de peixos de la nostra costa, així com el tipus de pesca esportiva Mar-Costa que es practica desde la platja per poder incorporar-se en un futur a competicions oficials. Coneixeran diferents tècniques de pesca, estris i material necessaris, així com els tipus d’espécies i les seves característiques.

Dies de classes teòrico-pràctiques de l’escola (horari: de 8:00 a 12:00 h.):

  • 25 de setembre (Platja de Sant Pol)
  • 30 d’octubre (Platja Sant Feliu de Guíxols)
  • 20 de novembre  (Platja de Sant Pol)
  • 4 de desembre (Platja Sant Feliu de Guíxols)

Monitor: Juan i Xavier Movilla

Oberta la inscripció fin el 14 de setembrem, escriu a: aepmsfg02@gmail.com. Confirma la teva partició quant abans millor.

Us esperem