L'Associació amb el seu ferm compromís per la cura del medi ambient es suma a la iniciativa del Projecte LIBERA i organitzarà el diumenge 18 de setembre un punt de recollida de residus.

A través d'aquesta convocatòria ciutadana "1m² contra les escombraries" organitzem una trobada anual col·laborativa per recollir escombraries dels entorns naturals. Sortim tots a les platges i mars per intentar reduir a zero la basura i l'impacte que tenen els residus abandonats sobre l'entorn. Ajuda'ns a crear coneixement científic que ens permeti saber més sobre les escombraries en aquests ecosistemes. Mulla't contra les escombraries!

Uneix-te a 1m2 per les platges i mars!
Selecciona la teva província i consulta les recollides actives a la campanya actual del mes de setembre. 
Com AEPMSFG, davant del nostre compromís i preocupació pel medi ambient, hem organitzat dos punts de recollida a Girona. Recordeu que davant de qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb l'associació al mail: aepmsfg02@gmail.com.

Pots consultar les diferents modalitats de participació al següent vídeo:
https://www.youtube.com/watch?v=FitdbyTjSxU

Properes recollides:
>  Organitza: Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols - AEPMSFG
>  Dia: 18 setembre de 2022
>  Hora d'inici: 09.00 h.
>   Lloc: PLATJA I PORT DE SANT FELIU DE GUIXOLS I PLATJA VIGATA I LES PENYES 
 


Inscriu-t'hi i participa > selecciona el Punt de recogica triat (entrar)
Compartirem tota la información d'aquesta Jornada a través de #Libera1m2 on podeu compartir aquesta iniciativa i donar-li màxima difusió al projecte. Junts alliberarem la naturalesa de moltes escombraries


Saber més sobre "Projecte LLIBERA":
L'ONG ambiental SEO/Birdlife i l'organització mediambiental sense ànim de lucre ECOEMBES s'uneixen per conscienciar i mobilitzar la ciutadania per mantenir espais naturals alliberats d'escombraries. El concepte 1m2 és un motor de col·laboració ciutadana que reflecteix que amb l'esforç de tots podem aconseguir molts metres quadrats nets per a casa nostra comuna: la NATURA.
1m² contra les escombraries és una trobada anual col·laborativa per recollir deixalles dels entorns naturals. A través d'una convocatòria ciutadana sortim tots a la muntanya, a la platja, a la nostra zona natural més propera per intentar reduir les escombraries i residus que hi ha a la natura a zero.