El passat 23 de novembre va tenir lloc a Sant Feliu el Campionat de Catalunya d’Embarcació Fondejada en les categories Absolut, Sub-21 i per equips, on l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols “ha tancat una brillant temporada assolint els tres títols”, destaca l’entitat.

El certamen va comptar amb 39 participants representant clubs de Girona, Barcelona i Tarragona, que varen embarcar al  Club Nàutic de la ciutat en grups de 4 repartits en els 10 vaixells, realitzant dues tandes de 3 hores: la primera a la zona de Roca Moret i la segona a les Penyes.

De la suma de les dues fases en va sortir la classificació final, on en la categoria absoluta l’or va ser per Xavier Pérez Rojo de l’AEPMSFG, la plata per David Rojas del C.P. Mar Sport i el bronze per Josep Ramon Exclusa, també de Sant Feliu.

En categoria Sub-21, l’associació de pesca de la ciutat va fer el triplet amb Adrià Solé, Júlio Díaz i Ángel Cuesta, que varen quedar primer, segon i tercer, respectivament. “Un gran èxit de l’AEPMSFG ja que tots tres procedeixen de l’escola de pesca” recalca l’entitat. A l’acte d’entrega de guardons hi va assistir el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Josep M. Muñoz.

L’Associació també va assolir la primera i la tercera plaça per equips, deixant el subcampionat en mans del C.P. Mar Sport. La prova, a més, atorgava places directes pel Campionat d’Espanya i l’entitat ha classificat a 8 pescadors en categoria absoluta i a 5 en la Sub-21.

Xavier Pérez Rojo de l’AEPMSFG aconsegueix l’or a la categoria absoluta del Campionat de Catalunya d’Embarcació Fondejada 2022.

Acabada la competició es va fer entrega de tot el peix a Càritas (251 kg.) i es va passar el relleu al C.P. Mar Sport d’Arenys de Mar que serà l’organitzador del 2022.

Volem agrair tota l’ajuda dels patrons, del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols amb les seves instal·lacions, a Store Fisher i a l’Ajuntament de Sant Feliu que sempre el tenim al nostre costat.

Font: ÀNCORA

Enllaç: thttps://ancora.cat/2021/11/29/grans-resultats-de-lassociacio-esportiva-de-pesca-maritima-de-sant-feliu-en-el-campionat-de-catalunya-dembarcacio-fondejada/