El passat 9 d’octubre, l’Associació Esportiva de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols va celebrar el XVI Campionat d’Espanya de Curricà Coster a la ciutat. La competició va tenir una gran representació de l’associació de pesca ganxona amb un total de 5 equips, dos dels quals varen fer podi.

El campionat es va quedar a Sant Feliu, ja que l’embarcació campiona d’Espanya va ser l’Enif III integrada pels pescadors locals Josep Dalmau, Edgar Dalmau, Ariadna de Lera i Jordi Janer.

La plata va ser per l’embarcació olotina Nurapol V, amb Marc Casanellas, Alexandre Casanellas, Pol Ricart i Xavier Rotllant, representant el Foment de la Pesca d’Olot.

El bronze el va aconseguir l’embarcació Tro III, amb Walter Molhoek i Josep Molhoek, de l’associació de pesca de Sant Feliu.

La competició va transcórrer durant 8 hores amb bones condicions climatològiques, una mica de mar arrissada i poc peix. El regidor d’Esports de l’Ajuntament, David Oliveras, va assisstir-hi.


L’organització ha volgut mostrar el seu agraïment al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols per la seva col·laboració i ajuda.

Font: Ajuntament Sant Feliu de Guíxols

Enllaç: https://guixols.cat/noticies/9059-l-associacio-esportiva-de-pesca-maritima-de-sant-feliu-de-guixols-campiona-d-espanya-de-currica-coster